36 weeks

Ada ke yg bersalin 36 weeks???..

92 Các câu trả lời

sama lar saya 36w3d kaki tgn sembab jew, kadang2 sakit dkt ari2 dik beby aktif jew dari magrib smpai isyak..ad jugok rasa mulas2 jew.. kerap kencing skrng...tpi masih menunggu tnda lagi ni... sbb sekrng musim covid kalu ad tnda terus pergi terengganu,saya duk setiu hihi... tu tggu tnda berat dulu bru serah diri... anak no 2 skrng ni.. yg sulong awal pad due 4hari...

first born sy ngam2 36w berat 2.5kg. second born sy 35w berat 2.55kg. its normal as long as dah melepasi 32w.

3y trước

Sy mmg start contraction awal. Bersalin awal sbb sm discaj doc akan check air ketuban. So sbb air ketuban sikit dah, tu yg terus induce.

sya 36week brt dh 3.2 sbb ada gdm kan. cntrol pkai insulin hm kena jga kwal mkn.. hehe doakan sya yw smua selamat bsalin 15hb ni sya akn serah diri. due sbnarny 31 tp x bole ikut due kena serah diri jga.. mohon dkn sya tau rakan rakan smua ibu ibu mommy2 .. kita smua ibu ibu yg hebat

Anak pertama 37 week doktor suruh masuk wad sebab baby berat 2.135 saja..

2y trước

Sme ngn sy ..mngu dpn ckp 37 msk wad n induce sbb brt bby 2.251 je

36 weeks 3.2kg

2y trước

yg ni awk czer ke normal wak

hrini saya 36w next appoiment 26hb bru tahu berat baby . time 33w berat baby dah 2227g . skrg da start rasa ngilu dkt ari arii saya first mom so anggap mybe tu perkara biasa and if contraction pun saya tkthu tu sakitnya 🤣

saya dah 36week...rasa sakit dari pinggang belah kiri sampai ke kaki bawah...jalan pon mcm pinguin... bila tidur nak tukar posisi sakit sangat..19hb ni jumpa doktor pakar lagi...mohon jasa baik semua mommy mommy doakan saya selamat bersalin

sy 36week bayi masih songsang kk minta refer hospital jumpa doctor pakar untuk pusing kan baby , ada tak yg berpengalaman mcm ni ? masa mengandung pertama santai je takde apa masalah yang kedua ni songsang apa perlu saya buat ?

sy 36w5d..berat baby dh 3.3kg..skng sy kt wad hosptl sbb ad lendir coklt kluo smlm..bukaan dh 2cm..doc ckp kmngkinn sy kne bersalin sbb berat baby oky...doakan sy dprmdhkn bersalin😊

ia bergantung kepada seseorang itu..jika ia ada masalah ketika hamil kemungkinan yg akan bersalin awal.. kalau kandungan ia ok & tiada masalah seseorang itu boleh bersalin sampai due nye