6 weeks upt masih kabur

ada ke yg ada pengalaman da 6 weeks tp g klinik cek dpt upt weak positif..cek kat rumah dpt upt terang n guna clearblue keluar pregnant 2-3..doktor suruh datang semula lg 3 minggu

1 Trả lời

Ada, sebab kadang2 UPT kat klinik tu dia pakai yang atas 10miu macam 25miu. Kalau boleh pergi scan tunjuk result UPT kita sebelum doc proceed scan. Saya bawa UPT saya n saya cakap saya baru test pagi/petang n tunjuk doc terus scan . Nampak kantung dah. Kecuali bila scan masih taknampk tu yang doc suruh kita buat test UPT kat situ. Memang kena tunggu lagi utk repeat scan kalau belum nampak. :) Tak apa buat masa ni jangan buat kerja berat, fikir positif je.

2y trước

oh boleh juga tu awak.. aminn insyaAllah semua nya okayy :)