Boleh atau tidak menggunakan Eye-Mo ketika berpuasa?

Ada ke yang di antara parents mengalami mata kering atau sakit mata sepanjang berpuasa kali ini?👁 Mesti ada yang tertanya-tanyakan boleh ke tidak sebenarnya menggunakan Eye-Mo ketika berpuasa? Batal atau tidak puasa kita ya? Atau makruh ke ya puasa kita?🤔 Jom kita ketahui jawapan dari yang lebih arif dalam infografik di bawah. Di harapkan info kali ini memberi manfaat buat kita semua🤲 *NOTA : LIKE & IKUT POST ini sebagai rujukan masa hadapan.

Boleh atau tidak menggunakan Eye-Mo ketika berpuasa?
5 Các câu trả lời

Alhamdulillah ada ilmu baru harini #TAPSupermoms #TAPactiveusers

☺️👍🏻👍🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

👌👍

👍🏼

❤️