Uzur & makan di siang hari. Boleh ke?

Umum kita tahu bahawa apabila seseorang itu sedang keuzuran, maka dia diharuskan berbuka puasa. Tapi tahukah kita akan cara-caranya? Jom baca dan amati infografik yang disediakan di bawah. Semoga ianya dapat memberi manfaat kepada kita semua, amin🤲 *NOTA : LIKE & IKUT POST ini sebagai rujukan masa hadapan.

Uzur & makan di siang hari. Boleh ke?
2 Các câu trả lời

very good info.. ❤️ sy nak petik dapur gas dgn jerang air pun segan nanti orang dgr.. tpaksa jamah yg ready to eat je

👍🏻