Tanda tanda bayi

Ada ke tanda2 bayi termakan najis dlm kandungan? Risau plak terbaca tadi. 30hb ni last appt kt kk, 9hb kena serah diri

2 Các câu trả lời

Mcm sy overdue tp xpenah tpkir psl tu sbb bby gerak ok je. tp lps edd misi suruh dtg KK hari2 smpai tarikh serah diri. Utk pantau jntung bby. Klu jntung bby drop baru pi LR, klu normal dtg LR time serah diri.

2y trước

Oh. Baby sy gerak slow. Taktaula lemak sy tebal ke apa. Dia gerak kdg tak rasa gerak pun. Kalau duduk/diri mmg suuuuusah sgt nk rasa gerak. Baring pun kdg2 je rasa. Risau plak

kalau teberak slalunya ketuban ada hijau, tp slalunya baby tberak kalau stress semasa nak bersalin, doktor saya cakap la

2y trước

iyaa