Pregnant after right away miscarriage

Hi , ada ke sesiapa success stories yg LPs keguguran terus pregnant blk LPs 2 buln. Cth gugur bln 6, bln 8 dah pregnant 2 bln? Doctor ckp kemungkinan akan miscarriage lagi sbb Rahim tak ready. Tapi Sy nak tau ada ke positive stories out there utk bg harapan? Tq

6 Các câu trả lời

mcm saya.. gugur bulan 5.. alhamdulillah bulan 6 lekat pulak.. mmg doktor nasihat sruh jarak tak tahu pulak nk lekat cpt . alhamdulillah syukur.. skrg tgh on duphaston doktor sruh mkn smpai 3 bulan sbb ada sejarah. harini scan 8w dh ada heartbeat 🥹. InshaAllah sis, kita yakin jee

2y trước

ya sis klinik swasta kt kedah,.. sy bedrest ja bnyak. apa pun tak buat suami tak bagi. bangun utk makan, solat, buang air ja.

Sama macam saya sis, miscarriage kali ke 2 , mei haritu, akhir bulan 7 hritu upt ve , dah scan semua 7weeks , tengah ongoing duphston sebab janin dh ade heartbeat. Alhamdulilahh, kalau nak kepastian terus je jumpa Dr, …

mcm sy . gugur bln6 sbb kantong kosong jaa 12week . skli bln7 pregnant blik . mau buka buku pun takut . stakat ini ada scan dkt swasta dan mkn folic acid sja sbb dia bru 4week . nanti 8weeks bru branikan buka buku d kk

2y trước

kantong kosong nii ‘blighted ovum’ sis . kira kehamilan tda mnjadi . scan dri awal smpai 12weeks msh kantong kosong saja. janin dn heartbeat tiada dlm kantong sis .sbnarnya pregnant nii kli blm sdia sbb msh trauma kjadian tp sy pkir positive sja dlu🤲🏻🤲🏻

same mcm sy sis..bulan 4 ari 2 gugur 13minggu..tao2 bulan 6 x period lak..cek positif..risau jgk tp allah tu nk bg kan...esk bru nk ge scan..

sama mcm saya .. 5/6 gugur baru 6 minggu .. 5/7 try test double line .. 13/7 pergi scan .. doktor kata kemungkinan kandungan baru

saya bru lps kguguran hjg bln2...dan bln ni sangkut +ve juga..belum g klinik sis😬😬😬