bayi kuning

Ada ke petua nak hilangkan bby kuning? Dkat sebulan dah ni. Ulang alik klinik je . Mana entah pantang asyik jalan je ?

2 Các câu trả lời

sy pun guna susu formula seminggu br kuning baby turun sbb sblm ni full breastfeeding kuning x turun makin naik adalah ..pas kuning da ok br continue bf blik

4y trước

Susu formula kna make sure yg blh buat baby berak kerap. Hr tu baby sy minum susu formula for 2 days tp dia x berak kerap, kuning naik. Lps tu tukar susu, berak 2-3 kali, kuning turun