Pregnant 3minggu?

Ada ke orang dapat tahu dia pregnant baru 3minggu? Rasanya minggu ketiga tu sperm baru nak cantum dgn ovum kan? Ke mmg boleh jadi? 😆 maaf tak penah pregnant 🥹

1 Trả lời

sy sis.. sbb sy track prgncy start dpo 7..so genap 3 minggu sy dah dpt line samar dan 3 minggu lebih line dah semakin jelas.. alhmdulillah skrg dah masuk 5 minggu🥰 selepas 10 hari dari tarikh ovulasi tu sy dah detect prgncy

2y trước

inshaallah.. sy doakan semoga sis juga dapat rezeki zuriat dalam masa tedekat ni ya.. cuba sis try cara opk untuk cari waktu subur..inshaallah ada rezeki tu nnti..:)