Dada rasa berasid😵‍💫

Ada ke mommy2 kat sini sedang mengalami pedih ulu hati?? saya 37weeks, pedih ulu hati makin kerap. kalau ada, macam mana mommy2 semua mengatasi masalah ni?? saya terkena ni sampai rasa nak muntah.😵‍💫 lepastu air liur jadi masin😭

2 Các câu trả lời

Saya ambik yogurt sis..Yang low-fat punya alhamdulillah berkurang pedih hulu hati.Sis bolee cuba ye,Moga dipermudahkan

3y trước

saya 37weeks. mmg semua rasa x selesa cik. baring kejap ke kiri kejap ke kanan. pedih ulu hati je manjang. pastu rasa nak berak 24jam😵‍💫😵‍💫

Normal, kena kurangkan portion makan dan elakkan makanan pedas, berminyak/bergoreng.

3y trước

mmg saya x makan yg pedas🥲 saya x suka pedas sebab perut saya kalah dengan makanan yg pedas. dan sekarang ni mmg x makan byk dh puan, tp tetap pedih tu dtg. x kira masa plak tu😭