Kerak kepala baby

Ada ke mommy sini guna produk dari tropika ataupun ardora untuk hilangkan kerak kepala baby which one ok ya? Baby saya almost 5month still ada kerak kepala dah bagus nak hilang tp mcm brtambah pula sekarang.... Ataupun produk lain ke yg ok utk hilangkan kerak kepala bby huhu tolong suggest mna yg baik ya .kalau baby oil dari pureen atau Johnson baby sy dh guna tapi still same mommy huhu 🥺#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

17 Các câu trả lời

Kalau Anak kepala berkerak sy Sapu minyak kepala Dara sblm mandi..Lepas tu urut2 baru Mandi kan so far ok menjadi sgt

beli je shampoo jhonson baby yg warna kuning tu msa mandi pki shampoo hilang lh tu kena gosok pelan2 mmg bersih

minyak kelapa pun boleh.. sapu bnyak skit bila dh lembut sikat je... saya buat gitu... alhamdulillah hilang

Try pegi farmasi sis tnya cream sorles harga bole tahan tp sgt brkesan bole try

Cuba cari shampoo yang special for cradle cap. Tak silap saya brand sebamed.

2y trước

oh okay mommy 🙏 thank you

guna baby oil lpstu letak air...nti dia kembang

2y trước

macam mna ye sis ? letak bby oil bnyak2 pastu letak air ?

try brand sebamed

2y trước

ok mommy 😊