8 WEEKS

Ada ke mommies2 yang sudah 8 minggu tapi takde alahan or tanda ye. Risau saya pikirkan??

23 Các câu trả lời

Saya pom x de alahan...pening kpla skit2 jer...slera mkn kurang skit...sbb tubuh selalu penat jer...

Sy sekarang dah 12w 3 days.. Sampai sekarang x de alahan... Alhamdullilah.. Skrg sy prnant no.4

Sy masuk third trimester baru ada alahan.. First and second trimester relax je xde alahan 😂

Ade je n norMl...Ade yg xade alhn awal2 atau xade alhn trus..Yg.Pntg kndgn sht

saya 8 weeks & tak ada alahan. tapi saya cepat letih. cepat lapar.

Bagus lg tu kalau xde alahan.. kalau ade alahan pon ssah sis..

Sy dr awal pregnant sampai skrg 34w x pernah ada alahan

Sye.. Sywme cuma rse mual2 je bile nk mkn..bdn skit2

Normal sis.. Sy da 9 minggu xd alahan lagi..

Normal sis.. Sy dlu 18 mnggu bru mbuk2