Alahan

ada ke kat sini mom to be yg xde morning sickness ?? sy lgsung takde alahan tpi slera makan kurang.. ad tak yg sama dgn sy ?

35 Các câu trả lời

sama la. alhamdulillah. tiada alahan. kandungan dh masuk 4 bulan baru tahu pregnnt. itu pun sebab sakit2 belakang

Saya pernah masa ank yg sulung, selera makan nasi mmg tak ada langsung, saya banyak kan makan buah dan minum air susu

sama lah saya pun tapi saya berselera berjurus lapar. lambat makan sikit mula lah pening even baru lepas makan haba

Sye bru 8week setakat ni takde alahan. Tpi selera makan mmg tajam 😂 perut asyik lapar je sis huhu

sy xda alahan. skrg nk msuk 33w dah. Alhamdulillah. doakan sy ya dipermudahkan urusan bersalin nnt jgk

Saya pulak takde alahan, selera makan bertambah tambah tapi berat sendiri tak naik naik pun😑

Sy pon 7x mengandung xde alahan pape.. Alhamdulillah Sgt.. Mudah lah nk urus y lain

Same la.. selera xada.. jgn risau.. nanti selera tu mai la.. mase tu makan la puas²😁🥰

Sama macam saya. Kadang selera makan mendadak. Kadang kurang. Sampai sebu sebu perut ni.

saya gitu..kita masak mee grg.keuw tiuw grg.spegthi grg je wak.kdg2 mkn roti jerr.nasi xlalu

5y trước

Skrg sy dh 38 weeks.. xpa naty dh msuk 5 6 bulan naik slera balik.. nasi 2 pinggan mkn 😂