injection perancang keluarga

ada ke kat sini ambil injection perancang keluarga tiga bulan skli tetapi tetap hamil? atau ada suggestion ke yg lebih bagus supaya belum dpt hamil? sy baru melahirkan anak pertama. saya plan nak sambung belajar. belum nak ade anak lagi, umur saya baru 18tahun.

1 Trả lời

Kena tahu. Smggu slpas ccuk. Dia belum efektif lagi. Jd smggu slpas ccuk tu. Bru brsma. Dan smggu sblum expired 3bulan. Ubat tu dh xbrapa berkesan. Jd dia sarankan ccuk smggu awal dri trikh ccuk. Prncang ni smua msih ad possibility utk mgndung. Tp ccuk depo antra yg pling rendah possibility utk lekat. Sy dh msuk 3x ccuk. Dan sy buat 2. Ccuk prancang + xbuang dlm. Bincang dgn suami. Bolei bca jugak kt wall post sy. Sy ad tulis. 💕

5y trước

tq sis...ini sngt membantu sy😘