Upt positif sebelum period

Ada ke ibu2 kat sini..seawal berapa hari sebelum period da buat test upt positif dan betul pregnant? Mcmna dapat simptom awal2 cek tu ya

11 Các câu trả lời

kalau awak jenis period yg regular. boleh je detect seawal 7hari sebelom delay period. mean hcg dlm bdn awak tinggi. sy 2nd baby check 5hari sebelom delay period. check masa tu sbb suau bdn drop teruk. sekarang baby dh 7m++.

Saya buat 2 hari sebelum period and naik double line terang. Saya mula rasa mcm cepat lapar and badan cepat rasa lembik bila x makan tu saya terus check . Alhamdulillah skrg baby dh nak masuk 33weeks

Saya check 4 hari sebelum delay period. Simptom saya sama macam pms. Tapi tergerak hati nak check sebab memang TTC untuk anak first. Alhamdulillah anak dah 1year++.

sy cek 4 hary sebelum..dh de smar..patu selang 2 hary cek lagi...naik lagi nmpk jelas line..n hary tepat period cek lagi trus double pekat..n skrang tgh pregnant

3 hari before period dh naik 2 line pekat.period regular.tegerak nk cek sbb husband blik keje dlm sminggu tu lemau smcm.mcm penat no gayanya😂

Ada sis.. sy buat test upt awal.. sy buat sebab sakit payudara..Alhamdulillah dpt result positive.. now dh beranak 🤭

Kalau tau waktu subur bila pakai opk tu. Maka seminggu sblum due period dah blh dpt positive samar dah upt

saya. tapi samar. lepas tu tak period 4 hari check lagi. Samar lagi. tapi sekarang dah 29w

Sy masa tu period irregular check upt sehari sblm period double line terang.

kalau jenis period regular,mmg bole detect before period