gatal2 badan

Ada ke herba2 cina or ubat yg boleh ditelan utk hilangkan gatal2 d badan ..smpi xtdo malam d buatnya...huhu stress sgt..dah sapu calamine lotion xjd pun

2 Các câu trả lời

Badan saya pun gatal2 sejak 2-3 hari ni.. yang sangat membantu saya ialah scrub..saya guna kain cotton je.habis 1badan merah2 sebab gatal..kain tu mmg hitam je nampak dia sebab daki..agaknya daki kot yang buat gatal2 ni..sekarang dah kurang sebab asal mandi je mmg scrub guna kain..saya baru 3bulan lepas bersalin..

5y trước

Ni gatal skali naik ruan2 gatal besar2 bila garu..

puan besalin czer or normal