Scan gender berapa minggu?

Ibu² scan gender semasa mengandung berapa minggu? #bantujawab

15 Các câu trả lời

1st saya tau gender doc dari KK scan. Masa tu 20w. Then second time buat masa 21 weeks. Sekali dengan anamoly scan. 1 shot. Lepas tu on 24w buat sekali lagi confirmation along dengan growth scan. Nanti 28w confirmed balik dengan doc dari KK.

Saya dapat tahu gender masa 16w.. scan sbb waktu tu sakit perut lain mcm , sekali scan terus tahu gender alhamdulillah nampak jelas..

saya buat masa 23w sekali detail scan. sis boleh buat dari 18w-24w. sebelum scan tu pastikan pundi penuh. senang nak scan

3mo trước

minum air banyak². jangan kencing sebelum scan

sy buat details skli dgn scan gender .. 22w .. time ni mmg baby nmpk jelas je, xbesar sgt x kecik sgtt

mcm sy 20 week n above .tu pun sush juga nk tgk..bby tutp🤣tak bg tgk .asyk pusing2 je cover

sye buat 19weeks dh nampak. tp nk lg better 20weeks-25weeks buat skali dgn detail scan.

saya buat scan details, minta tgk gender sekali . 22weeks sy buat scan details tu..

16 minggu dah boleh nampak gender sis. Baby I pun I scan on 16 weeks Kat sonobee

Hi, usually scan gender (detail scan) dibuat on 20 weeks and above