Tak boleh kena sejuk.

Ada kah mommies yang tengah preggy tak boleh kena sejuk. I mean, badan rasa masuk angin lepastu mual dan pening kepala, perut pulak rasa tak selesa. Ke saya sorang je yang alami ? Setiap hari pening kepala. Malam tidur tak nak pakai kipas.

2 Các câu trả lời

Mmg sesetengah ibu Hamil ada alahan macam tu, itu normal untuk awal kehamilan sahaja, ia akan beransur pulih jika antibody ibu dan kandungan dah kuat .

5y trước

Allahu a'lam, boleh la ke Klinik berdekatan.

Macam saya takboleh kena aircond. Kalau kena aircond je mesti akan mual,perut rasa taksedap.

5y trước

Ya samalah. ☺