susu fm anti kahak umur bayi 2 bln 10 hari

ada ka momies² dkt sni guna susu fm s-26 gold ? ada yg ckp klu bayi x ngam bleh jadi kahak lelama jadi hingus.. memula sesuai skli kotak ke 2 bayi mcm bekahak pula😩😩😩 sian bunyi² dkt leher.. tu ka tanda bayi x sesuai ngan susu tu? HELP ME🙏 #firstbaby

1 Trả lời

maaf puan sy kurang psti ttg ini..sbb sy tiada pnglmn ttg susu fm .ank fully bf..tp xpe sy try up status puan ni ea..hrp ada sudi share pnglmn mereka dgn puan. #TAPSupermoms