Husband yg salah atau isteri???

ada ka di sini yg husband dia mcm xmau sentuh bini dia even da hbs pantang da hbs 100 hari...anak da nak masuk lima bulan april nie..anyone??mcm mana kamu atasi???

16 Các câu trả lời

sy umur ank 4 bulan baru suami berani dekat..tu pom masih takut2 lgi2 dia tahun sy kena jahit bnyk

cbe bwk bincang.. tnye hsband elok2 kenapa.. kdg2 dyorg rsau jahitan kt bwh tu..

sorry x de pengalaman..sbb laki sy Jenis klau blh nk sy hbs pntg cpt2😂

Tiada pengalaman. Apa kata Puan sentuh dia dulu?

1y trước

Bincang elok2 dan terus terang dgn dia.

maybe husband trauma kot..cuba cakap dgn dia

maybe dyorg penat