Ekzema dishidrotik

Ada ibu2 yang mengalami ekzema mcm saya? Kaki ni teruk betul kena ekzema dishidrotik tu ada cara tak nak buat?

2 Các câu trả lời

Saya pun kena sis, habis kaki nak bergerak sikit je berair pedih dan gatal, sekrang dia merebak ke betis dan paha pulak, tangan pun ada sikit sikit, stress rasanya sedih pun ada, nak buat apa apa jadi takde mood, buntu taktahu nak buat apa dah, pergi hosp dia bagi ubat sapu dan makan antibiotik sahaja, dan check darah ada kuman dalam darah disebabkan ekzema luka teruk 😔

Hi awak. Saya ternampak ni https://my.theasianparent.com/ekzema-dewasa-ketika-hamil Mungkin boleh membantu