bby sy ad ekzema slpas gune sbun drypers . Slain sabun klinik , sabun ape lg oke utk baby ekzema ?

ape cara terbaik utk rawat ekzema baby

4 Các câu trả lời

Johnson baby biru. lotion pink. Alhamdulillah dari sy baby mak pakai kan tu sampai la sy dah ada anak. kulit kepala pun x berkerak. sekarang kalau sy kena gatal2 kulit guna sabun tu terus elok.

try guna youbaby shower gel dia head to toe mcm2 kelebihan pstu dia ada bby cream tu bgus utk ekzema...bby oil dia pun bgus...

Ank sye guna sabun cetaphil tu dgn sabun susu kambing

sy guna sebamed...