keputihan warna coklat

Ada ibu yang keputihan warna coklat atau bleeding tak

1 Trả lời

Time 5w n 6w de spotting brownish. So sye tros g kecemasan. N doc kata tu tnda threatened mc. So kalo alami btter prgi kecemasan. Jgn tgu.

4y trước

Xbg ubat. Cuma doc pantau smpai dgr nmpk janin n heartbeat bby. Sbb masa 5w tu nmpk kntung je. Masa 7w da nmpk semua tu lps tu xde pantau da. Cuma sye mmg rest je tido je. Xbuat kje umah langsung. Masak pon x time spotting tu. Time 7w da stop spotting bru buat keje umah mcm biasa. Tp bila letih mmg rehat je xde gigih nk buat kje rumah tu smpai abes. Sye sruh suami yg abeskn kje tu