cara atasa angin masa pregnant

ada cara nk hilangkan angin gastrik masa pregnant 🥹 sesak dada nk nafas #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

sy rasa kena kerap makan tp dlm kuantiti sikit. mcm sy kalau lewat sikit makan terus masuk angin then start pening kepala + sakit dada nak muntah. kalau sy makan on time okay je. every 2 or 3 jam sekali sy kena makan. kalau angin start masuk then tak makan boleh jd teruk sampai sy tak larat bangun langsung.

Sis , cuba minum air suam, pelan² smpai angin tu rasa mhu sendawa & kentut..

2y trước

sy tak lpas minum air masak rasa payau nk muntah