baby carrier

Ada cadangan tak utk baby carrier with affordable price? Kalau ada ig or kedai ke boleh suggest? ?

7 Các câu trả lời

Alamak ramai nye yg recommend beli kat shopee... Jgn terpedaya sis dgn harga murah.. Gali ilmu pasal babywearer ni ye.. Sian kat baby.. Kesan jangka panjang nnt.. Dan kt yg menggendong ni pon boleh sakit pinggang nnt.. Sis boleh join grup malaysian babywearers di facebook. Invest mahal sikit xpe.. Boleh guna lama..

Make sure beli yg ergonomik ye... Yg penting kaki baby tu.. Kdg tgk parents pakai carrier yg x ergonomik sian tgk kaki baby tergantung..

Dkt shopee ok. Murh pun murh. Taip je nnti naik, kena pilih hrga dri murh ke mhl . Kdg brg sma hrga lain2 so kena rjin , sroll

Beli kat shopee je, murah & puas hati.

Try tgk IG @jumpsac 😊