diaper rash

ada cadangan tak cream diaper rash selain drapolene.. anak sy pakai x sesuai..

16 Các câu trả lời

𝘴𝘺 𝘥𝘭𝘶 𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘭𝘢𝘩𝘪𝘳 𝘱𝘳𝘢𝘮𝘢𝘵𝘢𝘯𝘨..𝘥𝘰𝘤 𝘴𝘶𝘨𝘨𝘦𝘴𝘵𝘬𝘢𝘯 𝘬𝘳𝘪𝘮 𝘫𝘯𝘪𝘴 𝘯𝘪..𝘢𝘭𝘩𝘢𝘮𝘥𝘶𝘭𝘪𝘭𝘭𝘢𝘩 𝘴𝘦𝘴𝘶𝘢𝘪 𝘥𝘨𝘯 𝘬𝘶𝘭𝘪𝘵 𝘢𝘯𝘢𝘬

tepung ubi pakai mcm bedak di tempat ruamnye dan tukar diaper, diaper itu amik diaper yg loose kit utk udara ttp ada, jgn terlalu ketat dan kalau blh dirumah siang hari lebih amalkan napkin

Sy buh bedak pureen yg protection je tu pon mase mula² kene .. hilang merah² sy stop.. kalau sis was² bawak p klinik sis

pakai tepung ubi dan tukar diaper yg sesuai amik saiz besar kit drpd ngam ngam sgy supaya ada udara

sudocream. cepat elok. pastu kerap tukar pampers. dan jangan guna wet tissue, cuci guna air

Anak sye penah kene terok jgk.. pakai cream klinik pon xjln..last2 sye try sudocrem

bepanthen ointment famous jgk. kandungan bhn dia lain sikit banding dgn drapolene

anak i pun x sesuai pakai drapolene.. i pakai cream diaper sebamed

saya pakai pureen nappy rash cream . Alhamdulillah okay

sy gune krim snowhitee..krim tu je y menjadi ngn ank sy