Placenta previa type 3

Ada bumil kat sini yg punya pengalaman pp type 3 tak? Kena admit ward pd week ke berapa ye? Sedih la sbb musim puasa & raya, kena berkampung di wad. Rindu anak di rumah. Mikir takde sapa nak mengasuh dia. Keluarga tok dua belah suami/isteri jauh di negeri lain, memang takleh nak jaga dia sbb masing2 berkerusi roda, ada yg stroke. Agak2 boleh ke minta budi bicara admit lepas raya? Sbb suami keja syif. Memang langsung takde sapa boleh jaga anak time raya

1 Trả lời

sy pnh mengalaminya ms 5 tahun lalu.. ank sy lahir 34minggu..pd 30 ramadan .esok tu smbut raya aidilfitri..asalnya just tuk bedrest..lepas tu doc pakar decide awlkn operation takut nnti ms doc pakar cuti pnjng sy alami bleeding..