Buka Buku Pink

Ada bayaran dikenakan tak ? Selalunya berapa ? First pregnancy.

9 Các câu trả lời

Klinik ibu dan anak dekat selangor so far xde bayaran langsung. 3 kali buat buku pon free. Hany bayar bile kite pergi hospital atas rujukan doctor. Tapi itu pon RM5 je. Utk pendaftaran.

yang lepas lepas hanya RM1 saja tapi harini 22/06/2021 saya dikenakan bayaran sebanyak RM21 untuk ujian kehamilan di klinik kesihatan kerajaan

setahu Sya sis free klinik tu tapi klu tu kenah pi rujukan hospital bayar rm 5 jak alhamdulillah

FOC. Mula dari buka buku, regular checkup, MOGTT di KK. Semuanya free 😊 Alhamdulillah.

klinik swasta mmg akan Ade can...kalau kk kerajaan foc kebanyakkan keadaan

free kalau gov

Free sis

Xde caj pape.

5y trước

Thank you sis 😘

free