02-04-20 / 02:31 am

Ada apa apa tips tak utk kebahkan demam baby? Anak saya 9bulan 14hari. Demam panas teruk. Menangis je dia mampu. Mungkin sakit sangat kepalanya. Saya pregnant anak kedua 19w. Suami dah cuba tolong pujuk anak, tapi anak nak dgn saya jugak. Makin menangis bila ayah dia dukung ?. Ada tips tak ibu2 utk kebahkan demam baby? ? Utk musim cif19 ni, kalau pergi klinik and dlm kete lebih dr sorang (saya, baby, suami utk drive) boleh ke? Dgr cerita ada yg kena saman sbb keluar lebih dr sorang. Tapi kalau dlm keadaan saya ni, ada pelepasan tak ye? ?

2 Các câu trả lời

Mandikan dgn kerap dan selalu lap badannya dgn tuala basah. Mandikan sebenarnya blh redakan panas badannya. Mungkin tonsilnya bengkak. Baik segera jumpa doktor