Hai..boleh tanya ada apa² effect tak klaw kita tak taw kita pregnant dan kita ada buat xtray.??

Ada apa-apa effect tak kalaw tiap-tiap bulan kita buat scan nak tgOk keadaan baby..

2 Các câu trả lời

x di galakkan ye sis, klu scan kat kk pun, klu ibu xde masalah kesihatan, paling byk pun 3x jek scan spnjg pregnant.. melainkan ibu ade pnyakit etc kncing mnis, drah tggi,bru doc akan scan selalu utk pantau tumbesaran beby.. :)

4y trước

oh sis lagi byk pgalaman tuh, klu dh byk sejarah keguguran, rasanya boleh jek scan tiap bulan utk pantau.. sian sis, msti trauma kan.. harap kalini sehat elok smpai lahir..❤️

xtray x pasti. kalau scan xdek masalah. ade tanye dr haritu. dr kata scan xdek radiasi. nk cek tiap minggu, tiap hari pon xpe