Anda macam mana tentang Vaksin?

Ada 3 jenis vaksin yang diluluskan penggunaannya dalam negara kita tapi tak semua boleh dapat vaksin yang sama jenis💉 Anda macam mana pula? Adakah jenis yang memilih atau terserah dapat apa yang ada?🤔

Anda macam mana tentang Vaksin?
9 Các câu trả lời

hr nie jumpa doktor pakar FMS.. and dier dah tanya pasal cucuk vaksin utk c19...pfizer..dan dah bg nama pun.. redha.. sekurangnya ikhtiar.. selebihnya tawakkal pada Allah.. case tinggi di kalangan ibu yg kene covit..sbb no choice kene bsalin awal if ibu dijangkiti...

preggy mommies n menyusu merupakan kategori berisiko.. and yes sy dh dpt appointments untuk cucuk vaksin.. insyaallah demi utk kita, anak n masyarakat.

bayar utk divaksin pun sy sanggup janji sy boleh pilih.. hrp vaksin yg sy nak cpt2 dibawa masuk ke malaysia

kalau blh d plih..sy plih utk memilih

if have choice,why not..

Terserah apa yang ada

ya saya akan memilih

ya

Ya