gusi berdarah

Ad x time pregnancy gusi brdrah setiap kalo gosok ggi? Sblom pregnant pon mmng ggi sy jns cpt drh.. Cuma td mcm. Bnyk sikit.. Normal x..

2 Các câu trả lời

Normal je, sy dulu before pregnant mmg jarang gusi berdarah bila gosok gigi.. Skrg smpai nak bersalin tiap kali gosok mesti berdarah.. Pembuluh darah time pregnant ni tgh mengembang..

5y trước

Tq sis..

same laaa sye... risauu gak.. nape ye.. mmg darah bnyk laa.. tp taim gosok gg je...

5y trước

Kan risau sgt