dpt 2 date due

Ad x mumy2 mcm sy dpt 2 due mcm nie ? Biasa ikt y misi kew ikt y doc punyer scan ?

dpt 2 date due
43 Các câu trả lời

Ikut yg doc punya. Yg scan tu.kalau ikut yh trikh priod kita,x betul.ikut jangkaan yg dok scan

5y trước

Ok . Tq

Due date sy ikut dokto. Dokto ikut yg scan. Jd dokto bagi tarikh dekat nurse

Doctor ckp ikot misi nye due date.. Saya pegi 3 klinik smua due date lain2..

yg edp tu ikut kiraan last haid sis. yg edd tu ikut scan doktor. .

Sy plak due yg nurse tu kira ikut period ngan yg doc scan sama tarikhnya. Hahah

Kk 27.10 , klinik 23.10, firasat sya belas2. 10. 🤣🤣🤣 bley cmtU. 🤭

5y trước

Aamiin. .

sy pun mcmni, tp doctor bg lagi satu date utk tetapkan usia kandungan

5y trước

Ye la . Doc ikt y scan punyer kang

Saya pun lain. 1st dua 20/4 2nd dgn nurse 22/4. Beza 2 hari je..heheh

5y trước

Hehe.. kembar lain mak la anak kite nanti..😍😍

Sama mcm sy , bila tanya misi dia kata ikut yg doktor scan ..

5y trước

Oooo cm tu . Ok tq

Saya pun due date 7/4/2020..tapi bila scan doc kata 27/4/2020

5y trước

Sy pom mula2 due lau ikt period 7/4 . Tp misi kira3 bg 3/4 last smlm doc scan bg 21/4. Mula2 buka buku pink pink d scan 23/4 phtu kali k2 scan 22/4 smlm doc bg 21/4😅😅😅