Mengandung Atau Tidak

8feb hari tu sy period selama 3 hari.. 11feb pg sy buat upt test naik double line tp samar sangat. 13hb petang sy buat lg upt naik double line samar jugak tapi lagi pekat dr yg sebelum ni. Adakah tu petanda mengandung.ada ibu2 kat sini pengalaman macam tu tak

1 Trả lời

Boleh repeat test. Klu betul pregnant line akn makin terang. Semoga ada rezeki awk.

5y trước

Terima kasih awak.. Semalam pegi klinik doc suruh tunggu lg 2 minggu buat test lagi. Moga2 ade berita gembira 😉😉😉