Dah hujung ii nk bersalin sangkut GDM?

Hai mom 🥲, nk tanye yg dh berpengalaman..kalau sangkut gdm mmg doc suruh serah diri ke ? Sekarang baru 37weeks..hmm risau and takut kena induce 🥲..selalunya bila doc akan suruh serah diri ye kalau dh sangkut gdm ?#bantusharing #ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

gdm on diet control blh tunggu due date kalau x da complikasi lain.... cuma x blh lebih dri due... if x bersalin sehari sblm due kena serah diri gdm on insulin/ubat kena serah diri seawal 38Weeks😊

2y trước

Owh faham ii.. terima kasih

Kalau xmkn ubat xyah serah diri 38w. Tp 40w. Doa2 la baby keluar awal hehe

2y trước

Oh ha goodluck. Hehehe. Sy pernah baby 2nd kena serah diri. Sy serah diri 39w6days, tgh mlm sakit sendiri tak sempat induce.