Kerap Kencing

7week 4day. Tak sampai berapa min dah terasa nk terkencing. Kalau minum air bnyak lagi la. Normal ke kencing tak sampai 5 mint nk kencing lgi?

2 Các câu trả lời

normal.. hehe kandungan mkin besar nt lg lah rasa nk tkencing je wlupun minum air sikit.. sy klu mlm2 tdo xpkai sluar dah😅.. sbb sng nt nk g toilet..sbb tau dh nt akan tkencing jgk😜

Normal...rahim mkin bsar menekan pundi kencing.. 3rd trimester nnti lagilah.. mcm nk tdo ja dlm toilet..😅

5y trước

Yeke. Sekrang pun letih bagun Kejap2 toilet. 😂