Kerap kencing

Alhamdulillah, Kerap kencing,tpi sedikit sahaja, dan selepas kencing selalu,Tidak selesa,sebab urine sedikit keluar, adakah normal ya, 1/2 minit kencing, Bru ja lepas kencing, dah terasa kencing lgi, tpi sedikit sangat, klau contoh lah, kita tadah urine, ada lah dlm 1 sudu ja😩😩😩😩. Tak selesa betul, padahal minum tak banyak, Tpi kerap kencing, dan sedikit.

4 Các câu trả lời

normal je. kalau tk normal, kalau time kemcing tu sakit . perut cramp. kencing kotor kalau ada sakit sekali. kalau tak lawas itu biasa je bagi prgnnt mommy. ada ja ubat dkt klinik kalau rajin lah nk pi mintak.

1y trước

terima kasih, masa kencing, Alhamdulillah tak sakit.

Kencing tak lawas/ kencing kotor kot

1y trước

tpi malam ja,cam tu.

Alhamdulillah

mmg normal