alahan

7month still ada alahan? awl khamilan aritu alahan teruk sngt, stop until 4month,skrg dia nk mai lg lahai? ke saya je kena mcm ni? kejap bole bau masakan,kejap xleh?

2 Các câu trả lời

Semoga tabah ya sis. Sy dulu awl² muntah hijau tkleh makan. Tgk nasi pon kembang tekak 7month, tiba² kena alahan gatal² satu badan. Ya Allah! Seksa rasa. Habis calar balar badan . Pedih sakit . Semoga semuanya baik² shj ntk sis dan baby

5y trước

terima kasih...ni start kmren muntah2 pening kpla,ingat dh lepas dr alahan ni😭

Same laa ☹️