Confuse??

79hari tanpa period. Upt masih negative. Tapi dua tiga hari ni rasa perut mengelodak. Means mcm mantul2. Tak sama mcm heartbeat saya sendiri. Ape maksudnya. Kadang saya pelik jugak. Last try scan 6mgu lepas. Tp kosong. Ape perlu saya buat?

12 Các câu trả lời

Period kalau tak teratur memang mcm tu, belum ovulasi sebab tu tak period.. kena tau bila ovulasi baru boleh tahu lewat period or tak.. lewat period tak semestinya pregnant.

Masalah hormon tu kalau camtu.. kena cari apa yg trigger masalah hormon tu. Diet tak betul / period regular @ irregular / stress / etc.

Sya pn dha 16 hari tak period² lagi check upt still ve- , jmpa doc tapi tak mnta scan plak. Rsau jgak klau ada yg tak kena😢

better p cek dokto, sy pernah ada masalah mcm awak tp xg cek, bila dpt tau peggy rupe2nya ada fibroid yg da lama bersarang

masalah hormon, if lama sangat tak period, saya refer awak pi private clinic or hosp pakar wanita.

Sy pun dah 71 hari dah sis.. Harap ada baby.. Xde masalah lain.. Lama dah ttc.. Huhu.. Aamiin..

Pergi check hospital. Takut ada problem dengan ovari ke apa.

4y trước

Sy dah 54 hari x period.nak g klinik tp keadaab sekarang mcm x mengizinkan

Masalah hormon better pg cek

Same here 😭 mine 78 days.