Pregnancy.

7 minggu pregnant , kerap mulut rasa pahit . Normal ke ? Or tak sihat ? Sbb tgh alahan pregnant . So tak berani nak ambil ubat pape ,ada baby . 🙁 Still tak faham dgn perubahan diri sendiri ( baby first ) , Yg dah ada pengalaman cer share .#pleasehelp #seriusnanya #1stimemom #firstbaby #bantusharing #ingintahu

2 Các câu trả lời

sangat normal sis, nanti lgi teruk bila air liur tk berhenti2 kelur. sy mmg trauma dgn 1st trimester menagis2. muntah2, apa pn tk boleh hidu, bau laki pn benci, semua d benci, makan pn muntah. mmg lama la juga dh pertegahan 2nd trimester baru berhenti semua alahan. skrg dh 3rd trimester rasa kat lida tu still ada. ada je makanan yg tk selesa contoh nya boleh rasa kalau kedai tu guna minyak masak lama untk mengoreng boleh rasa. enjoy sis for the pregnancy :) me 1 month to go my due date.

Yup normal tu. Kira alahan jugak tu 😁

3y trước

Alhamdulillah 🥰