Ectopic Pregnancy My 1st Baby( Part 2)

7 January 2020( buat operation) Sampai sekarang masih berpantang.. still google makanan apa yg ptt d makan,apa yg tak ptt di makan.Tapi doc arahkan jgn makan makanan panas..dan amalkan makan buah2an..aduh..? Dah 3 hari bagaikan 3 tahun je rasa..Ya Allah..?kalau berpantang ada baby takpa..tak juga bosan kan..???

7 Các câu trả lời

Sbr lah xlma pon pntg yg penting awk siht blik ne tau lps nie ad rezeki lg kn kakak sy 2x gugur pstu kali ke3 doc belh buang tiup 5thun nikh bru ad rezeki ngndung blik p puas ht ye ckp penantian 5thun pon skrg alhamdulillah dah nk msuk 4org ank

4y trước

O'o xpe Insya Allah t ad rezeki cuma lmbt kit je xpe lh bby lmbt kit leh honeymoon lma kit kn t ad lh tu rezeki Allah bagi sbr usha tawakal