6week dan masih segar 😂

6week, tapi masih still tak ada rasa apa2 😂. Ada tak yg mcm ni.

21 Các câu trả lời

sama. jgn d minta morning sickness tu.. nnti overthingking baby tak dpt nutrisi sbb asyik layan mual muntah pening penat...

Sama, sy 6w5d, tak mual muntah😅 cuma cepat lapar, kalau tak makan rasa masuk angin, and lately tido awal sb ngntuk sgt😅

Saya 6w tak rasa apa. Now 7w lebih rasa mual2 loya. Tapi harini rasa segar balik. Risau pulak hipang rasa mual tu 😥

Klau week 6 mmg ok lagi mcm takde apa2, tapi bila masuk je week 7 loya muntah cerrie berrie takde selera makan 🥲

eah sama lah kita, alhamdulilah setakat ni takde muntah ke apa paling pun area breast tu sakit

saya pun sama sis, 6 week.. masih segar. alhamdulilah. moga yang baik2 utk kandungan kita ya sis 😊

2y trước

🥰🥰

Saya kadang2 je mual 😥 tapi letih tu ada.. saya tidur lama betul sehari haha

sama..alhmdulilh xde mual2,cuma bdn ckt pent..

sama lah sy tp kerap gastrik jee . lapar

Normal sis