6 hari due period

6 hari due period..Kepala kerap sakit,tekak rasa loya dan pening² kepala....adakah saya pregnant?? #TTC

1 Trả lời

kadang2 boleh jadi hormon nk dtg period. boleh cuba test upt cuma risau nnt time period tetiba period. awak kecewa nnt.. kalau nk juga test boleh cuba test selepas delay period.. kalau samar2 then repeat semula test selepas 48j. hcg meningkat setiap 48j. kalau positif upt akan makin terang. semoga dipermudahkan urusan awak❤️

2y trước

most wc awak❤️. semoga awak dikurniakan zuriat dlm masa terdekat ni.. aamiin aamiin ya mujib🥰