Alhamdulillah

6 bulan lalu saya mengalami miscarriage. kali ni di beri peluang untuk saya pregnant. Mintak semua permudahkan urusan amin insya Allah ☺️

3 Các câu trả lời

sy pun kguguran 3 bulan lps, ni bru diberi kesempatan untuk mengandung lg, bru masuk 6weeks. semoga kandungan kita sihat dan selamat smpai akhirnya. Aamiin ❤️

10mo trước

wahh sama sis, saya bulan 4 gugur, alhamdulillah skng allah bagi rezeki dah 6 weeks juga

semoga Allah permudahkan segala urusan awak. doakan saya jugak ❤️

aamiin