Assalamualaikum mom. Alhamdulillah kandungan bru 6week. Nak tnya, bole x mnum anlene coklet. sbbnya lepas mnum je anlene trus rsa nak berak. ker mmg xbole sbb bru baru lagi. mohon bgik pcerahan ? tq

*5week *preg anak prtama

3 Các câu trả lời

If lepas awk minum susu then rasa nk membuang air besar dlm tempoh 30minit - 2 jam, besar kemungkinan awk lactose intolerant.. jd kena minum susu yg rendah lactose mcm HL.. s

Minum anlene mmg rsa mcm tu.. tp utk 1st 2nd day je lpas tu ok.tu klu sy, org lain xsure

boleh je...asalkan susu tu sesuai utk ibu mengandung...