New born baby girl

My 5th baby and the only little sweet girl in the family was born @25/6/2019, @ 3.62kg @1.45am (normal)?? “Nuha Zahira - bijak dan cantik berseri” nama diberi. Alhamdulillah hari ni last dtg klinik cek kuning..semalam masih 8 tapi td bacaan kuning tinggal 3 je so doctor kata bole discaj xpayah datang da..xde special tips cuma kerap bangunkan baby utk susukan dia.✌?

1 Trả lời

Wahhh fifth baby. ❤️❤️ Congrats mommy.

5y trước

Tq sis..sbb da ada boboiboy kuasa 4 sebelum ni..alhamdulillah dapat juga girl sorg buat peneman mama dia..bole fikir utk tutup kilang kot pasni 😉.