kurus..

5bulan Sblum pregnant yg kedua nie sy bdiet kurus, akhirnye dpt turun timbang 14kg.. Skunk bile da pregnant timbang da sikit sikit naik.. Hahaha.. Sblum nie 50kg da naik 5kg.. Hahahaha.. Ada sesape mcm sy tkot tgemok sebok bsenam nk bdn fit lawpn tga pregnant ??tp bsenam yg sihat sihat jew la ?

2 Các câu trả lời

saya senaman jugak.. ni dh 26week berat baru naik 2.5kg je.. tp doc kata xde masalah.. baby elok je membesar😂

Kita serupa😁. Sy selalu exercise turun naik tangga kat tempat keje.

5y trước

Hehehe.. Sy buat mcm cardio 😂