Ni pregnancy yg kedua, pregnancy pertama saya miscrrge, jdi nak sngt tnya meggi bagus ke untuk janin

5 week 4 day prgnnt.

6 Các câu trả lời

kalau nak sangat sangat sangat pun, rebus megi tu dulu, pastu buang air rebusannya. kalau boleh perencah dia jgn pakai, buat rencah sendiri. nk pakai pun pakai sikit je. kalau ikut history saya yg dah pernah 2x gugur, kali ke 3 ni sy takkan sentuh dah makanan2 yg x sihat. apa2 pun puan kalau nk makan megi, ikut saranan sy seperti di atas ya. semoga dipermudahkan

sy dri awal hamil smpai skg meggi mmg xske sbb bau..tp xthu la kot da besa die tringin..tp pd pndpt sy sis elakkn la..law tringin mkn jew..tp jgn la ari2 ye

kalau boleh elakkan. Since puan ada history of miscarriage, better puan be extra careful this time.

untuk kita pn xbgus sis,apatah lagi janin..klu teringin mkn je la..tp jgn kerap

elakkan

Tak