semester pertama

5 minggu 6 hari kalau rasa nak muntah dengan perut masuk angin perkara biasa ke ?

2 Các câu trả lời

Haii awk . Itu normal 😁 mmg rasa kembung, berangin je badan . Klaw nk kurgkan angin, cer try letak sikit minyk urut pnas dkt bahagian bawah payudara, tp sikit ajelah, mgkin dpt melegakan sikit . Then, mnum air suam, mkn yg pnas-2 or suam, mgkin itu pn dpt mmbantu kurgkan kembung . Sejuk-2 better elakkan buat masa ni

normal utk awl kehamilan . sya pun alami bnda yg sma , skrng usia kndungan dh 8mnggu dn bru buka buku pink .. dn skrng dlm fasa asyk mdh pnat dn skit bdn 😅