Rasa perut masuk angin

Saya baru pregnnt 5 minggu..perut asyik rasa masuk angin, pastu kepala pening, rasa mual tapi x boleh muntah..ni normal ke?

2 Các câu trả lời

Ye normal, masa ni sebab kedudukan organ badan banyak berubah untuk make space janin membesar. Time ni memang sentiasa kena isi perut, kalau tak jadi gastric nanti. Kalau pergi klinik boleh minta doctor ubat yang sesuai. Takpun standby gaviscon pink sachet tu pun okay juga

sama la sy ni 5w5d .. baru nak mual, angin, malam kaki lenguh xleh tido ...bertabah la kita... hehe