just mum🥰

40 minggu kepala baby belum masuk laluan..still floating..doktor bagi tambah 7 minggu untuk serah diri😣ada harapan tak untuk bersalin normal..sebab nurse bagi tahu tarikh serah diri untuk ceaser😢baby berat 3.2 kg

1 Trả lời

insyaallah sis... sis cuba borak2 dgn bby...saya wktu 29w mcmto jgk sis kaki dibawah kpala diatas... tpi saya cuba usap2 prt borak2 dgn bby. alhmdulillah skrg bby dh msk dkt laluan cma nurse srh bjaga2 tkt bby bpsing blk..